avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nasterea de copii intra la vechimea in munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nasterea de copii intra la vechimea in munca

Buna ziua!
Am nascut doi copii, din pacate n-am beneficiat de indemnizatie de crestere copil, sa inteleg ca nu intra ca si vechime in campul muncii? Multumeac mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:48, 10 Februarie 2020
Ati inteles corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pt cresterea copilului aniko85 aniko85 Am fost studenta la ubb la zi in eltimele 5ani, am terminat facultatea (4ani) si dupa aia masterul(1an).Inainte de terminarea masterul am nascut si am dat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Elena Oana Elena Oana Am un copil de 2 ani si 5 luni, nascut in ianuarie 2015, si sunt insarcinata cu al doilea copil, care ar trebui sa se nasca in februarie 2018. Din ianuarie ... (vezi toată discuția)
Cic 2 ani Vioreld Vioreld Buna ziua. Imi puteti spune unde gasesc detalii despre cum se completeaza adeverinta pentru o persoana care intra in concediu crstere copil. Multumesc. (vezi toată discuția)