avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Stramutarea dosarului, inainte de apel?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Stramutarea dosarului, inainte de apel?

Doresc stramutarea dosarului,ce sanse am?
Trebuie depus intampinarea la judecatoria cornetu,si dupa doresc stramutarea pe Bucuresti.
Nu doresc judecarea lui pe tribunal Ilfov, ce sanse am?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 19:04, 10 Februarie 2020
Cam niciuna. Pe ce v-aţi baza bănuiala legitimă? pentru strămutare, trebuiesc motive bine întemeiate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi solicitata stramutarea unui dosar de judecata catre o alta instanta din alt judet ? ContSters365439 ContSters365439 Doresc un raspuns va rog. Sunt din Suceava si as dori sa solicit stramutarea dosarului la Bucuresti sau in alt oras. Poate fi posibila stramutarea ? Sau, se ... (vezi toată discuția)
Timbru judiciar mioara54 mioara54 Buna seara,daca am platit la un partaj judiciar a unui apartament ,un timbru judiciar de 5.000lei,la prima instanta cea de fond,in cazul cand voi face apel ... (vezi toată discuția)
in ce conditii pot cere stramutarea unui dosar ? am ... GMarin GMarin Buna ziua. In ce conditii pot cere stramutarea unui dosar ? Am un dosar cu penalitati pentru neindeplinirea obligatiei de a face si am suspiciunea ca nu mi se ... (vezi toată discuția)