avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Diviziune bunuri divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Diviziune bunuri divort

Buna seara!
Fiul meu are un SRL pe numele lui și dorește să cumpere o locuință cu credit pe acea firma.El vrea sa divorteze.Acel apartament va fi considerat bun comun,se va împărți cu fosta sotie???
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:26, 11 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
acel bun va fi al societatii.
Bunul imobil va apartine societatii.. Sotia insa va avea dreptul la partaj la partile sociale ale societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotul divortat poate pune ipoteca, pt un credit, pe partea lui dintr-un imobil? Lyvyoo Lyvyoo Hello, As vrea sa va cer o parere in legatura cu urmatoarea speta a unor rude: Dupa 15 ani de casatorie cuplul a divortat (cam acum un an) FARA sa declanseze ... (vezi toată discuția)
Partaj prietenoasa prietenoasa Stimati domni, intrebarea mea este: daca sotii au locuit in apartamentul de serviciu al politiei, iar dupa divort, sotul a cumparat si vandut apartamentul, ... (vezi toată discuția)
Actiune partaj , va rog un sfat ! ContSters209583 ContSters209583 Stimati forumisti , am nevoie de sfaturile / indrumarile voastre . Problema ce ma framanta este urmatoarea : Detin impreuna cu sotia mea un apartament ... (vezi toată discuția)