avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident circulatie URGENT
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident circulatie URGENT

Am nevoie URGENTA de o lamurire. Am fost implicata intr-un accident de circulatie in felul urmator:
Eu mergeam regulamentar (pe Sos. Oltenitei pt cei ce stiu) si am vrut sa virez stanga. Virarea urma sa aiba loc dupa refugiul de tramvai si trecerea de pietoni.Am semnalizat m-am asigurat si am virat usor moment in care, fiind aproape stationata, de pe linia de tramvai sunt lovita de un alt autovehicul care depasea pe linia de tramvai, prin stanga refugiului de tramvai.
Cine e vinovat? URGENT
Mentionez ca persoana cealalta e politist si probabil ca imi intelegeti nelinistea.#-o
Mersi mult
Cel mai recent răspuns: ContSters740 , utilizator 09:07, 21 Iunie 2006
Am mai avut un caz asemanator. Din pacate, politia a solutionat cazul asa: culpa este comuna pentru ca tu aveai obligatia sa te asiguri la schimbarea directiei de mers, inclusiv in ceea ce priveste tramvaiul (chiar daca acesta era o masina) iar politaiul nu trebuia sa mearga pe sina de tramvai. Mai ales daca era in drepul unui refugiu, unde exista semnul obligatoriu dreapta. Vezi ce se poate face, era acolo un semafor, ceva, unde tramvaiul (masina..) trebuia sa opreasca, incearca sa te legi de orice. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasire tramvai partea stanga in mers cristi 77 cristi 77 In data de 10.10.2008, aflandu-ma pe strada 11Iunie, strada cu doua sensuri de mers, am depasit un tramvai aflat in mers ( tocmai plecase din statie fara ... (vezi toată discuția)
Accident pe linie tramvai costi84 costi84 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie:astazi, mergand pe un drum cu 2 benzi pe sens, la mijloc linie de tramvai in ambele ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat SuiramASAB SuiramASAB Sunt din Cv si lucrez in Bucuresti. La intoarcerea spre casa m-am ratacit si eram atent la indicatoare. Insa baietii dupa cum se vede nu au norma la amenzi ... (vezi toată discuția)