avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita minor.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita minor.

Buna ziua.
In urma cu 2 luni sa definitivat decizia data de tribunal pentru a da pensie alimentara si exercitarea drepturilor parintesti in mod egal.
Insa in tot acest proces nu sa bagat si divortul.
Acordul facanduse in fata judecatorului ca voi fi lasat de mama copilului sa pot avea grija de oa. De comun acord.

In tot acest timp nu mai am acces la copil.
Intrebarea mea este.
- programul il va stabili tribunalul?
- va tine cont si de programul meu de la servici in cazul in care trebuie sa stau peste program.

Cum pot proceda sau formula corect o astfel de problema.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 15:08, 12 Februarie 2020
Fie introduceti actiune de divort si stabilire program vizitare minor, fie doar formulati cerere program vizitare minor.

Cum procedura este de durata puteti solicita sa vi se incuviinteze un program provizoriu de vizitare.

Normal ca aceasta va tine seama atat de programul dvs cat si de al minorei ( de somn, masa, gradinita/scoala, alte activitati).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor! G Iulian G Iulian Buna ziua. Numele meu este George si as vrea sa divortez pentru ca nu ma mai inteleg deloc cu sotia,mama ei se implica f mult in relatia noastra,nu am si nu am ... (vezi toată discuția)
Copil! rpetre79 rpetre79 La divort nu am stiut ca pot avea dreptul sa imi vizitez copilul incredintat sotului.Ce pot face acum dupa 6 ani sa-l pot vizita,deoarece tatal nu-mi ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori yuly_pusa yuly_pusa salut...prietena mea a divortat anul trecut de fostul sot cei doi avand impreuna o fetita. A pierdut procesul iar minorei i sa stabilit domiciliul la fostul ... (vezi toată discuția)