avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere firma cu sediul social care expira curand
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere firma cu sediul social care expira curand

Buna ziua,

Detin un SRL pe care doresc sa-l inchid.
Voi incepe procesul in zilele urmatoare, dar ma ingrijoreaza faptul ca imi expira sediul social pe 8 aprilie si daca procedura de inchidere dureaza mai mutl de 2 luni nu ma incadrez. Practic nu vreau sa ajung cu sediu social expirat in ultimele zile de inchidere a firmei.

Avocatul imi spune ca nu e posibil sa extind sediul social pe inca o luna, doua, contabila e evaziva cand o intreb ce am de facut.

Cum ar trebui sa procedez?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DRAGANLAW , utilizator 21:58, 12 Februarie 2020
Gasiti o gazduire, o domiciliere, platiti pe un an si stati linistit, inchideti firma in tihna. Va recomand o mutare de sediu la un cabinet de avocat din acelasi sector in care aveti firma acum. Procedura e rapida, costurile mici. Nu zic ca ar fi singura varianta, dar eu o recomand. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul social expira azi, dosarul de radiere firma este deja pe rol, insa mi se cere sa ofer dovada mutarii sediului MStroe MStroe Buna ziua, Am o problema. Am avut incheiat un contractde gazduire a sediului social cu o firma de avocatura pentru un an. Acesta expira azi, 28 februarie ... (vezi toată discuția)
Fuziune sau dizolvare? Alex28 Alex28 Sunt actionar in 2 SRL. Firmele au sedii sociale diferite. Una din din firme nu a avut activitate de la infiintare. Problema mea e urmatoarea: Vreau sa mut ... (vezi toată discuția)
Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)