avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reinfiintare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reinfiintare post

In urma concedierii individuale cu art.65 art.1 dupa cat timp angajatorul poate sa reinfiinteze postul pentru a angaja personal ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:04, 13 Februarie 2020
Il poate reinfiinta oricand, nu exista text de lege care sa reglementeze un anumit termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere cu desfiintarea postului Alexandra-B Alexandra-B Buna ziua, Stiti cumva daca este adevarat si unde gasesc prevederile care spun ca daca un angajator concediaza un salariat din motive ce nu tin de persoana ... (vezi toată discuția)
Angajare serbaneugenia serbaneugenia la cat timp dupa concedierea unei persoane se poate angaja alta persoana pe acelas post (vezi toată discuția)
Buna ziua! am fost concdiat, reducerea postului si am intrat ... ranedo ranedo Buna ziua! Am fost concdiat, reducerea postului si am intrat in somaj. Dupa cat timp se poate reinfiinta postul? Cu stima, (vezi toată discuția)