avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Certificat fiscal
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Certificat fiscal

Bună dimineața!va rog sa ma ajutati si pe mine .Am vândut masina si am cerut la primărie să mi se elibereze certificatul fiscal dar au zis ca din cauza datoriilor nu pot sa mil elibereze ca trebuie să le plătesc integral ca sa mi se elibereze ,eu am zis ca dau in fiecare luna câtva dar nici nu vroiau să audă. E normal asa ceva.Ce pot da fac?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:25, 13 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista dispozitie expresa in codul fiscal care prevede ca certificatul fiscal nu se elibereaza in cazul in care contribuabilul este inregistrat cu debite
Legal,nu puteti parcurge procedura de tranzmitere drept de proprietate vehicul in lipsa certificatului fiscal
Pentru a obtine certificatul fiscal necesar parcurgerii procedurii de instrainare vehicul,trebuie sa achitati integral debitul in evidenta
Legiuitorul nu a prevazut varianta platii partiale sau in transe a debitelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere fiscal autoturism iacob catalin iacob catalin Va rog sa imi spu sti ca sa scot certificat fiscal pt o masina vândută trebuie plătit impozitul la casa si teren ca sa mi se elibereze fiscalul, mentionez ... (vezi toată discuția)
Urgent! - pot vinde o mașina dacă soția are datorii la fisc? Georgegeorge1 Georgegeorge1 Pot vinde o mașina dacă soția are datorii la fisc? Menționez ca are dosar de plata eșalonată. (vezi toată discuția)
Masina luata de la intermediar Bogdan97 Bogdan97 Salut. Am cumparat o masina de la un intermediar acum vreo 2 luni , eu nestiind ce va urma...Dar sa trec la subiectul principal... Intermediarul nu era ... (vezi toată discuția)