avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Urgent! - Pot vinde o mașina dacă soția are datorii ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Urgent! - Pot vinde o mașina dacă soția are datorii la fisc?

Pot vinde o mașina dacă soția are datorii la fisc? Menționez ca are dosar de plata eșalonată.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:54, 28 Martie 2020
Doar ei va pot raspunde.
Nu cred ca va lasa până nu achitați datoria.
Oricum, o sa aveti banii...
Contribuabilul fiind inregistrat cu debite,automat autoritatea fiscala nu va emite certificat fiscal obligatoriu pentru parcurgerea procedurii de instrainare bun mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal olteanana90@gmail.co olteanana90@gmail.co Bună dimineața!va rog sa ma ajutati si pe mine .Am vândut masina si am cerut la primărie să mi se elibereze certificatul fiscal dar au zis ca din cauza ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite auto maryan27 maryan27 Buna ziua! Am depus la primarie documentele pentru luarea in evidenta a unui autovehicul achizitionat din strainatate. In momentul in care am cerut scoaterea ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto viorel00 viorel00 Buna dimineata, ma numesc Turcan Viorel si in noiembrie 2019 am achizitionat un autoturism marca vw Golf 3 si mentionez ca am fost sa il nmatriculez pe numele ... (vezi toată discuția)