avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Avans nerecuperat formatie nunta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Avans nerecuperat formatie nunta

Buna ziua,

In luna octombrie am semnat o foaie cu o formatie muzica prin care acestia urmau sa vina sa cante la evenimentul nostru din luna iulie.

Respectiva foaie este mai mult un proces verbal fara clauze dar in care este stipulata suma ce am platit-o eu ca si avans.

Intre timp, acestia si-au schimbat componenta formatiei fara sa ma anunte si doresc sa imi recuperez banii. Este vreo cale legala de a recupera suma daca nu ma inteleg cu acestia ?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:13, 17 Februarie 2020
Puteti sa ii notificati in acest sens si sa le transmiteti ca dvs. i-ati contractat pentru ca doreati sa participe la eveniment in componenta respectiva. Trebuie vazut ce ati scris acolo. Daca vor sa se puna de-a curmezisul pot sa o faca. Pana la urma de ce va deranjeaza componenta trupei? (poate fi o intrebare in instanta).

Mai luati in calcul si situatia in care ei pot dovedi ca ar fi putut contracta alt eveniment daca nu erau programati in data respectiva sa vina la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati: formatie muzicala care nu-si respecta contractul danieldanydanut danieldanydanut :(( Salut, ma numesc Daniel, am avut nunta in vara aceasta, am ales formatia de muzica Tomis Quartet din Constanta, am facut cu ei un contract semnat si ... (vezi toată discuția)
Conflict cu formatia de la nunta laurentziu_28 laurentziu_28 Buna ziua, Anul trecut in luna octombrie m-am intalnit cu reprezentantul unei formatii de muzica populara,am discutat cu acesta si am ajuns la intelegerea de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune in urma unui contract de prestari servicii muzicale Wally98 Wally98 Va salut. Urmatoarea speta cum ar fi vazuta de dvs: se incheie un contract de prestari servicii muzicale intre 2 indivizi, unul reprezentant al formatiei ... (vezi toată discuția)