avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune in urma unui contract de prestari servicii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune in urma unui contract de prestari servicii muzicale

Va salut.
Urmatoarea speta cum ar fi vazuta de dvs: se incheie un contract de prestari servicii muzicale intre 2 indivizi, unul reprezentant al formatiei muzicale, celalalt organizatorul evenimentului. La momentul semnarii contractului, reprezentantul formatiei solicita un avans pt evenimentul respectiv. Dupa ceva timp reprezentantul formatiei il anunta pe organizator ca in data evenimentului va veni alta formatie decat cea din contract, si nu este nici de acord sa restituie avansul organizatorului, deoarece pretinde ca a anuntat de la bun inceput ca va veni alta formatie decat cea stipulata in contract, fapt care este fals. Acum, cum credeti dvs ca s ar finaliza speta astfel incat organizatorul sa isi primeasca avansul? Trebuie formulata o plangere pt inselaciune?
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2023
Wally98, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 18:56, 23 Ianuarie 2023
Buna ziua, pentru recuperarea avansului trebuie sa il chemati in judecata pe prestator la instanta civila. Pentru estimare sanse de reusita trebuie vazut contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! Întâmpin și eu o problemă. În data de 01.02.2022, ... gabrielapana gabrielapana Bună ziua! Întâmpin și eu o problemă. În data de 01.02.2022, am încheiat un contract cu o formație (Tomis Quartet - Constanța), pentru prestarea ... (vezi toată discuția)
Avans nerecuperat formatie nunta Catalin10q Catalin10q Buna ziua, In luna octombrie am semnat o foaie cu o formatie muzica prin care acestia urmau sa vina sa cante la evenimentul nostru din luna ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati: formatie muzicala care nu-si respecta contractul danieldanydanut danieldanydanut :(( Salut, ma numesc Daniel, am avut nunta in vara aceasta, am ales formatia de muzica Tomis Quartet din Constanta, am facut cu ei un contract semnat si ... (vezi toată discuția)