avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Fără fiscal la masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Fără fiscal la masina

Bună ziua. Recent am cumpărat o mașină de la o terta persoana care nu e proprietar și nu are niciun CV cu proprietarul. Au avut o înțelegere cu promisiune de înmatriculare care nu s-a concretizat. Mașina are acte în regula, ITP, asigurare, eu am plătit (rovinieta). Am toate actele și copie CI proprietar cu nr telefon pe verso. Contactat, proprietarul pretinde o suma de bani în euro pt fiscal. Nu vreau sa plătesc. Ce opțiuni am? Mulțumesc anticipat!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.
O actiune in instanta prin care sa solicitati recunoasterea vanzarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere vehicul tankolevente tankolevente Buna ziua se poate radia masina fara actele necesare,gen talon si certificat de inmatriculare?Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Achizitionare autovehicul inmatriculat in bulgaria Mariusarad71 Mariusarad71 Buna ziua! Doresc sa cumpar o masina inmatriculata pe filiera Bulgaria si am cateva nelamuriri. In primul rand, vanzatorul (roman) are procura de folosinta, ... (vezi toată discuția)
Circulatie pe drumuri publice cu o masina radiata maryo4ever10 maryo4ever10 Buna ziua, Azi am fost oprit de un echipaj de politie pt. un control de rutina. S-a constatat ca masina pe care o conduc este radiata din evidenta dumnealor ... (vezi toată discuția)