avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... LICHIDATORUL JUDICIAR DETINE DOCUMENTELE FOSTILOR ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

LICHIDATORUL JUDICIAR DETINE DOCUMENTELE FOSTILOR ANGAJATI, CARE ESTE RASPUNDEREA ACESTUIA FATA FATA DE ACESTIA.

Sunt in prag de pensionare. Lichidatorul judiciar detine documentele fostilor angajati. In raspunsul sau, lichidatorul judiciar mi-a transmis o adeverinta incompleta, din care nu rezulta sporurile pentru munca prestata pe timp de noaptea in perioada 1985-1989. Prin adeverinta trimisa, mi se confirma grupa de munca, care, de altfel, este inregistrata in carnetul de munca. Cum procedez pentru a obtine o adeverinta care sa cuprinda si sporul pentru orele de noaptea ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:47, 16 Februarie 2020
Solicitati in scris cu nr. de inregistrare/ data completarea adeverintei initiale cu sporul de noapte. Este evidentiat in statele de plata.
Sunteti sigur ca in acea perioada ati beneficiat de acel spor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri neplatite gabi1955 gabi1955 Buna ziua! Va expun si eu pe scurt problema mea. Am lucrat în perioada 1978-1989 într-o fabrica de confecții textile (îmbrăcăminte), având calificarea ... (vezi toată discuția)
Adeverinta sporuri de santier si gradul 2 de munca. Mircea Cristian Mircea Cristian In perioada 1982-1989 am fost angajat la o firma care producea subansamble pentru centrale energetice de mare capacitate si trimitea salariati ce acordau ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie sandavasilescu sandavasilescu Buna ziua, - Am reusit sa gasesc arhiva IFET Constanta unde a lucrat tatal meu meseria de tamplar mobila, am obtinut adeverinta pentru grupa a II a de ... (vezi toată discuția)