avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Buna ziua
Deranjez cu o nelamurire, poate pune un angajator privat interdictie de a intra in curtea lui sa poti munci la o alta societate?
De ex... In tulcea la santierul naval Vard care e o societate mare, acolo sunt mai multe firme subcontractoare care lucreaza in incinta vardului.
Conducerea vardului a pus asa zisa... Interdictie...asupra angajatilor care lucreaza la societatea vard, aceasta fiind:
Daca un angajat pleaca de la societatea vard si isi da demisia si vrea sa se angajeze la o firma subcontractoare care cum am spus mai sus e tot in incinta vardului,
Acesta nu poate sa se angajeze pentru ca nu il lasa conducerea societatii vard.
Din cate stiu prin art 3 din codul muncii libertatea la munca nu poate fi ingradita.
De ce intreb ptr ca la firmele subcontractoare se plateste mai bine
Plus ca societatea vard a pus interdictie si in alte tari unde are santire
Poate face acest lucru pe cale legala???
Va rog sa ma lamuriti
Cel mai recent răspuns: Cata vard , utilizator 11:12, 23 Februarie 2020
In c.i.m. exista clauza de neconcurenta ?
Nu exista nimic
Au incercat si alte persoane sa intre care au fost plecate timp de 1..2 ani si nu au putu ca nu ii lasa din cauza interdictiei

Cornel Vasile a scris:

In c.i.m. exista clauza de neconcurenta ?

NU stie nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingradirea dreptului la munca famsses famsses Sunt unitati mari de genul santierelor navale unde ,pe acelas teritoriu , lucreaza mai multe firme subcontractoare. Daca demisionezi de la o societate si vrei ... (vezi toată discuția)
Salut, am o problema la locul de munca. lucrez pentru o firma ... Grigore91 Grigore91 Salut, am o problema la locul de munca. Lucrez pentru o firma subcontractoare în șantierul naval vard braila. După o perioada am fost închiriat de firma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am următoarea problemă dacă mă poate ajuta cineva ... Madalina2323 Madalina2323 Bună ziua. Am următoarea problemă dacă mă poate ajuta cineva cu un sfat. Soțul meu a muncit în șantierul naval pe platforma Vard la o firmă ... (vezi toată discuția)