avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vand Societate Comerciala cu unele datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vand Societate Comerciala cu unele datorii

Vand societate comerciala cu datorii : o masina in leasing,+un credit de 10000 Ron la Banka !! Cumparatorul este de acoord cu preluarea acestor datorii !!! La baka repsectiva eu , administrator, am si 2 garantii !!!! DACA VAND .....cumparatorul acceptand toate datoriile ,, eu mai raspund de ceva pe viiitor sau garantii ??? VA multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: bbn_1982 , utilizator 00:27, 18 Decembrie 2009
Raspundeti pentru tot ce ati facut in trecut, atat timp cat ati fost administratorul/directorul general al societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune firma liviusss liviusss Buna ziua! Am si eu o intrebare! Nu ma prea pricep la partile economice si legale date de cesionarea unei firme. Pe scurt, am o firma pe care am avut o ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu pentru garant intr-un contract de leasing bsb1975 bsb1975 Intr-un contract de leasing financiar am calitatea de garant impreuna cu alte 3 persoane fizice si o persoana juridica.Contractul nu a putut fi terminat si ca ... (vezi toată discuția)
Verificare firma john-doe john-doe Buna ziua, Cum pot verifica daca o societare comerciala pe care vreau sa o cumpar, are vreun credit la o banca. Este vreun sistem centralizat? Despre taxe ... (vezi toată discuția)