avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Masina vanduta camparatorul disparut
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Masina vanduta camparatorul disparut

Buna ziua

In urma cu 2 ani am vandut o masina pentru care am facut contract de vanzare. Am dat actele si ne -am inteles sa ne intalnim sa terminam cu actele. Nu l-am mai vazut niciodata desi am mai vorbit la telefon dar acum numarul este nealocat si nu mai dau de el de mut timp. Cred ca a vandut masina mai departe unei alte persoane. Nici de scos de la impozit nu am reusit sa o scot pentru ca la primarie s-au schimbat formularele pentru vanzarea cumpararea masinilor si nu imi primeste contractul.
Ce pot face in aceasta situatie? Cum pot radia masina de pe numele meu?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionela192 , utilizator 23:02, 17 Februarie 2020
Declarație pe propria răspundere la notar cum ca nu mai dețineți mașina respectivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina maria_corina29 maria_corina29 buna ziua, am avut o masina dacia berlina veche pe care am vandut-o de ceva timp si am dat si cartea masinii respectivului. acesta nu a mai venit sa facem ... (vezi toată discuția)
Am vandut o masina sicutza68 sicutza68 în anul 2005 am vandut masina personala ,am încheiat contractul de vânzare cumparare dar noul proprietar nu a mai înscris-o pe el,am reușit să intru ... (vezi toată discuția)
Buna! cum pot radia masina fara actele masinii ?mie mi-ar trebui ... underdark44 underdark44 Buna! Cum pot radia masina fara actele masinii ?Mie mi-ar trebui numerele vechi de pe ea sa pun pe noua masina. Eu am vandut cuiva masina doar cu contract ... (vezi toată discuția)