avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata orelor de noapte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata orelor de noapte

In vederea acordarii retroactive a sporului de noapte,fotografiile facute fiselor de pontaj reprezinta dovezi in instanta,in cazul in care angajatorul refuza sa le prezinte?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:42, 17 Februarie 2020
Da, pot reprezenta mijloace de proba intr-o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control itm fallen3035 fallen3035 Buna ziua, azi am avut parte de un incident neplacut. Sunt angajat la o societate comerciala, a venit un control de la ITM, mi-sa cerut sa ma legimitez, am ... (vezi toată discuția)
Fluturas salariu felli_d felli_d Am lucrat la o societate pina anul trecut ,as dori sa stiu daca mai pot solicita copii de pe fluturasi de salariu la aceasta societate in conditiile in care nu ... (vezi toată discuția)
În ce situaþii pot fi folosite fotografiile ca mijloace de probã? JohnnyBRB JohnnyBRB Va rog dati-mi o mana de ajutor: Vreau sa fac un recurs (intemeiat pe art. 304 INDICE 1 din VECHIUL C.p.c - asadar instanta va analiza cauza SUB TOATE ... (vezi toată discuția)