avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil pana la 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil pana la 2 ani

buna ziua,

Va rog sa imi spuneti cand se vireaza indemnizatia de crestere a copilului? in sensul, in luna curenta se vireaza indemnizatia aferenta lunii anterioare?

multumesc
Cel mai recent răspuns: kittybutnariu , utilizator 16:23, 9 Decembrie 2009
da, personal asa primeam - in luna decembrie trebuie sa primiti banii pentru noiembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil raluca-elena raluca-elena Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii in legatura cu indemnizatia de crestere copil. Am un copil care in data de 22 dec 2016 a implinit un an. ... (vezi toată discuția)
Ccc la al doilea copil ulahts ulahts Buna ziua tuturor, As avea nevoie de ceva informatii privitoare la concediul de crestere al celui de-al doilea copil. Sotia mea se afla in concediu de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 77way 77way Buna seara. Am nascut pe 14 decembrie 2010 si pe 1 decembrie 2012 ma intorc la serviciu. Spuneti-mi va rog daca mai primesc indemnizatie in luna decembrie? Si ... (vezi toată discuția)