avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA bar mobil
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA bar mobil

Buna ziua, as vrea sa imi infiintez un PFA, bar mobil pentru evenimente, vreau sa stiu daca am nevoie de ceva diploma in domeniu( barman)?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:35, 18 Februarie 2020
Da, pentru pfa aveti nevoie de diploma in domeniu. Incercati sa infiintati un SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare bar-mobil evenimente Octavian27 Octavian27 Buna ziua, Doresc sa achizitionez un bar mobil pentru prepararea de cocktailuri la diverse evenimente(nunti,botezuri ,petreceri). Intrebarea mea este daca pot ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa fiu calificat in domeniu pentru a-mi deschide un pfa? floryn2006_i floryn2006_i Buna ziua.Vreau sa preiau un bar si pentru aceasta m-am gandit sa-mi infiintez un pfa.Trebuie sa fiu calificat in domeniul comertului pentru a-mi infiinta un ... (vezi toată discuția)
Vreau sa mi deschid un pfa pentru o mica agenție de marketing social media. Catalin16661 Catalin16661 Buna seara, As avea o mica întrebare! Vreau sa mi deschid un pfa pentru o mica agenție de marketing social media.. întrebarea mea este ca daca nu am diploma ... (vezi toată discuția)