avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna

Ce program de vizita recomandati de obicei la o fetita care are in prezent 2 luni?
Este hranita cu lapte prf dar nu cred ca o ppate lua acsa la el fiind asa mica. Vrem sa divortam prin notar si sa stabilim o vizita.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:53, 28 Februarie 2020
Stimata doamna,

Vizitarea se poate realiza in prezenta mamei, in locatii publice, la domiciliul dvs sau al acesteia.

Va sugerez sa ajungeti la un acord.

Programul de vizitare poate fi stabilit etapizat, in functie de varsta minorului, dand eficienta principiului preeminentei interesului superior al minorului.



Succes!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
When, chiar daca mama nu alapteaza copilul simte diferenta la varsta lui.
Este stabilit stiintific.

In prezenta mamei nu inseamna ca mama sa stea la 1 metru de tata si copil ci in apropiere.Distanta poate sa fie una rezonabila dar sa existe posibilitatea de a ajuta in caz de probleme.
When, chiar daca mama nu alapteaza copilul simte diferenta la varsta lui.
Este stabilit stiintific.

E stabilit științific ce? Puteți posta va rog rapoarte oficiale care sa ateste acele descoperiri științifice de care spuneți?
DA, copilul care e alăptat cauta sânul, copilul care nu e alăptat cauta tetina.
Mama nu are de ce sa fie prin preajma când cei doi își formează legătură. Copilul are dreptul la relații autentice reale. Cat despre ajutorul pe care l-ar da mama, tatăl trebuie sa învețe sa se descurce singur asa cum și mama a învățat asta tot singura.
Carjele emoționale nu ajuta. Nu mai vorbim de epuizarea unei mame care creste copilul singura și care ar fi mai de ajutor bebelușului odihnita decât la capătul puterilor.
Tatăl nu e mai puțin părinte decât mama. Copilul mic nu e o bomba care explodează fără mama. Dovada ca sunt milioane de copii adoptați care au crescut bine și nu au știut mult timp ca cea care i-a crescut nu este mama lor. Ceea ce, dacă ne luam după " descoperirile științifice" de care ați menționat ar fi imposibil. Sau sugerați de fapt ca toți bebelușii sunt misandrii?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2020
When, utilizator
La notar se poate pune programul cum vrem noi? Adica de ex doar duminica pana la 1 an si dupa o sptamana cu o saptamana?
da, puteti.
locuiti in apropiere?
Luati in calcul cand staniliti cateo o saptamana si o saptamana ca acest copil va fi si la gradinita si la scoala..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza psihiatrica mama s_nicolae s_nicolae Buna ziua, In decembrie anul trecut am divortat de fosta sotie la notariat, baiatul nostru acum in virsta de 3 ani si 2 luni fiind in custodie comuna si cu ... (vezi toată discuția)
Baiatul meu iubit Meltiade Meltiade Buna ziua .ma numesc mihai ionut madalin si in urma cu ceva vreme am avut o relatie cu o fata din care a rezultat un baietel .ce vreau sa va rog relatia ... (vezi toată discuția)
Drepturile tatălui! cum pot obține ca programul de vizită a minorului să se desfășoare la domiciliul meu? Crz5 Crz5 Buna ziua,am un bebe de 3 luni dintr-o relatie de concubinaj si as dori sa stiu daca am dreptul sa imi iau bebelusul la mine acasa,tin sa mentionez ca mama lui ... (vezi toată discuția)