avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... reluare concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

reluare concediu crestere copil

Buna ziua
am o colega care timp de 6 luni a fost in concediul crestere copil .
A revenit la serviciu si a lucrat trei luni.
Acum dupa trei luni vrea sa isi reia concediul de creste copil pe motiv ca nu mai are cine sta cu copilul.
Exista posibilitatea de a-si relua concediul de crestere copil pana la doi ani desi in urma cu trei luni a facut cerere pentru reluarea activitatii?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2020
bettyna, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:16, 19 Februarie 2020
Da, exista posibilitatea de a-si relua concediul de crestere copil pana la doi ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crestere copil danima2001 danima2001 Buna ziua vreau sa revin din crestere copil mai devreme si vreau sa stiu daca exista vreun termen limita de depunere a cererii de revenire catre ... (vezi toată discuția)
Reluarea concediului pentru cresterea copilului ContSters61634 ContSters61634 Buna seara.:luck: Va rog frumos daca puteti sa ma lamuriti cu aceasta problema! Odata intrerupt concediul de crestere a copilului de pana la 2 ani pentru a ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate crysstyna_84 crysstyna_84 BUNA ZIUA AM SI EU O PROBLEMA , SUNT IN CONCEDIU DE MATERNITATE , COPILUL ARE 8 LUNI SI AS FI VRUT SA MA INTORC LA SERVICIU DAR PROBLEMA ESTE CA PATRONUL NU ... (vezi toată discuția)