avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mariaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mariaj

Vă mulțumesc pentru răspuns. Căsătoria a fost făcută în Franța. Nu am încheiat un contract, dar am făcut o modificare, comunitatea universală și uz fruct. Copiii au dreptul automat după decesul soțului, sau doar dacă deschid un proces. Vă mulțumesc.
Automat, in virtutea legii civile, fie ca vorbim de legislatia noastra ori de cea franceza. - este suficient sa accepte mostenirea.
Stimate user, va rog sa continuati topicul pe care l-ati inceput, aici nu se intelege care este situatia intreaga.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune franta ciocass1221 ciocass1221 Succesiune Franta. Buna seara. Cu ani in urma m-am casatori in Franta cu un cetatean francez care are un copil tot francez si cetateanul francez a decedat in ... (vezi toată discuția)
Mihai si mihaela, concubini, au cumparat un imobil. in actul ... crisan_ms crisan_ms Mihai si Mihaela, concubini, au cumparat un imobil. In actul de vanzare-cumparare , in CF si la impozite este inregistrata proprietatea 1/2 Mihai si 1/2 ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager prin testament CostelOtel CostelOtel Buna ziua. Unchiul meu a decedat. Are 3 imobile, iar asupra unui imobil i-a lăsat unei foste soții(nu cea cu care era căsătorit la momentul decesului) ... (vezi toată discuția)