avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... completare cazier fiscal expirat la dosar infiintare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

completare cazier fiscal expirat la dosar infiintare societate

In data de 04.02.2020 am depus la judecatorie actele pentru infiintarea unei asociatii sportive. Pe portalul instantelor a aparut termenul de judecata 27.02.2020. Certificatele de cazier fiscal ale membrilor fondatori sunt expirate. Pana la momentul acesta nu am primit nicio instiintare referitoare la acest termen sau la faptul ca certificatele de cazier fiscal sunt expirate. Exista un termen pana la care pot depune certificatele valabile sau pot sa le depun direct in ziua sedintei? Am telefonat la judecatorie si au spus ca nu pot ei sa imi dea raspuns la aceasta intrebare.
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2020
Cata_68, utilizator

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie grunwald grunwald Buna seara, Va rog, pe aceasta cale, sa-mi explicati pasii cum se obtine certificatul de atestare fiscala pentru membrii fondatori ai asociatiei (ong-ului) ... (vezi toată discuția)
Infiintare/modificare asociatie diana_oprean diana_oprean Buna. Vreau sa infiintez o asociatie, dar as avea si posibilitatea de a modifica una deja existenta. Ma intereseaza care dintre aceste procese dureaza mai ... (vezi toată discuția)
Membru fondator - fapta in cazierul fiscal orazio orazio As dori sa infiintez ca membru fondator un club sportiv. astazi am aflat ca figurez cu o fapta in cazierul fiscal: respectiv sunt reprezentant legal al unei ... (vezi toată discuția)