Vreau sa va cer parerea in legatura cu urmatoarea problema:
- Instanta a suspendat cauza pe prevederile art. 411 alin. (1) pct. 2, ca urmare a faptului ca niciuna de parti nu s-a prezentat si nici nu am solicitat judecata in lipsa.
Intrebarea este daca cererea de repunere pe rol trebuie sa o motivez prin a explica din ce cauza nu am mers la termen ? sau este doar o cerere tip care nu necesita motivare?
Intreb deoarece nu vreau sa o respinga instanta ca nemotivata sau neintemeiata, fiind reclamanta in dosar. Mentionez ca nu am mers la termen in (03.02.) crezand ca nu se va judeca din cauza grevei.
Puteti mentiona care au fost motivele pentru care nu ati fost prezenta la termen.
Sa aveti in vedere ca o astfel de cerere se timbreaza - 50% din valoarea taxei stabilite pentru cererea de chemare in judecata.
Multumesc. Ar fi un motiv intemeiat faptul ca am fost indusa in eroare de greva magistratilor ? Sau instanta ar considera ca incerc sa arunc vina pe greva pentru faptul ca nu am stat la usa salii de judecata sa astept sa vad daca se judeca sau nu cauza ?