avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Copilul meu a fost acuzat pe nedrept de furt din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Copilul meu a fost acuzat pe nedrept de furt din magazin

Astăzi în magazinu profi copilul meu a fost acuzat pe nedrept de furt. A venit la noi șefa magazinului și a zis sa scoată ce are în buzunare iar copilul nu avea nimic și ea tot insista sa scoată sucul care la furat și iam arătat ca nu are nimic copilul în buzunare și ca ii sunt goale iar atunci dna a plecat vb la telefon și nici măcar nu sia cerut scuze către mine sau copil iar în magazin era plin de lume. Am zis către vânzătoare sa o cheme să-și ceara scuze și a venit abea după 5 minute și tot ea a continuat acuzațiile și a spus ca scoate cd cu filmarea și iam zis sa scoată pt ca copilul meu este nevinovat pt ca nici măcar nu a mers la standul cu suc și ea zice ca a mers, el a stat lângă mine iar într-un final a văzut ca a greșit și sia cerut scuze. Am mers la politie sa fac o reclamație împotriva ei și miau spus ca nu se poate doar dacă făceau cei de la profi reclamație pt furt. Doamna respectiva este soția unui fost polițist și cred ca de asta nu miau luat în considerare reclamația. Ce ma îndrumați sa fac?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:40, 20 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Politia nu va poate ajuta.

Puteti deschide proces civil daca vreti dar va trebuie avocat foarte bun pentru ca este genul.de proces in stil american si nu in stil romanesc traditional.
Daca avocatul nu stie sa se judece judecatorul va fi extrem de plictisit si nu veti reusi mare lucru.
Nu este proces de 1000 lei asa cum tind oamenii sa creada ca trebuie sa dea la avocat ci de mult mai mult ca sa fie un spectacol pe cinste si sa ii placa la instanta.

Nu prea da nimeni in judecata magazinele...pentru ca oamenii sunt fara bani.
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzata de furt pe nedrept favu favu buna ziua ,am lucrat la un magazin de legume fructe,la inceput totul a mers bine,pe parcurs au inceput certurile cu patronul magazinului pe motivul ca in ... (vezi toată discuția)
Vodafon Madaburnar Madaburnar Buna am avut un abonament la vodafon prin 2015 totul a mers okei pana cand in aprilie 2016 am plecat in stainatate si iam zis cuiva sa mearga sami plateasca ... (vezi toată discuția)
Tentativa de furt in gluma Nmk mk Vfcfsc Nmk mk Vfcfsc Buna seara! In urma cu cateva zile am fost in oras cu un prieten si sotia lui, ei au scos o suma importanta de bani la un moment dat ne-am despartit si apoi ... (vezi toată discuția)