avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... un raspuns,va rog
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

un raspuns,va rog

lucrez cu carte de munca pe 8 ore la o firma.
vreau sa ma angajez pe timp de 5 ore la o a doua firma.
1. ce contract trebuie incheiat cu a doua firma? pe cat timp?(adica maxim 4 h/zi sau cat?)
2. cel de-al doilea job se trece pe cartea de munca?
3. ce lege prevede asta?
Cel mai recent răspuns: Miruna SRU , utilizator 10:24, 23 Iunie 2006
Poti incheia contract cu timp partial de 5h (nu mai sunt restrictionari de genul 2/4/6 h) pe durata determinata/nedeterminata. De la acest loc de munca vei obtine o adeverinta la incetarea contractului (prin care ti se va face dovada pt plata contributiilor) si ti se vor face inscrisurile in cartea de munca acolo unde o ai - anagajatorul principal sau la ITM.
In baza Codului Muncii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate contracte de munca pot incheia concomitent? anonim anonim Lucrez la una dintre firmele unuia dintre membrii familiei, in sensul ca ma ocup de afaceri, dar nu ma duc propiu-zis la birou, desi am incheiat contract ... (vezi toată discuția)
Contract partial-functia de baza nicolpa nicolpa Un salariat cu contract de munca cu timp partial poate avea functia de baza la aceea firma,adica sa fie angajat cu 4 ore dar sa aiba functia de baza la aceea ... (vezi toată discuția)
Trecerea din contract cu norma partiala, la pensionar cu drept de lucru 4 h nicoletaart nicoletaart Buna ziua, Avem o doamna care a intrat in medical de aproximativ 2 luni, am vb cu ea si mi-a spus ca urmeaza sa de pensioneze cu drept de lucru 4 h. Acum ... (vezi toată discuția)