Buna ziua, in calitate de politist pot desfasura activitati ca presedinte remunerat al asociatiei de proprietari ? Cadru legal daca se poate. Multumesc.
Daca ne raportam strict la aceste prevederi legale, raspunsul ANI mie imi pare corect sub aspect juridic.
Ramane de vazut ce opinie juridica ar avea sefii dvs. si ce alte dispozitii legale ar avea in vedere.
Stiti bine ca in MAI existe si norme juridice elaborate la nivel intern, care nu sunt publicate in Monitorul Oficial dar care le sunt aplicabile politistilor.
Am să fac din nou o adresă către ANI şi în situația în care să fiu președinte remunerat, apoi un raport către șefii ierahici. Vă mulțumesc pentru răspunsurile date.
Da, este buna ordinea in care procedati.Pareti sa fiti ofiter de politie si nu subofiter.
Desi, nu cred ca ANI va face distinctie prin raportare la interpretarea sa.
Este bine ca le dati de lucru si la sefii dvs. in mod argumentat.
Parerea mea este ca depinde cum vor aprecia sefii si opinia lor nu ar fi contrara decat daca au alte norme interne pe care sa isi bazeze un eventual raspuns negativ.
Absolut penibile aceste articole din lege!!! Nu s-au gândit parlamentarii care le-au votat că ar putea exista situații în care un bloc este locuit numai de polițiști sau numai de funcționari publici??? Cum ar putea să funcționeze o astfel de Asociație de Proprietari dacă nimeni nu are voie prin lege să ocupe funcțiile de conducere???