avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Politist vs presedinte bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Politist vs presedinte bloc

Buna ziua, in calitate de politist pot desfasura activitati ca presedinte remunerat al asociatiei de proprietari ? Cadru legal daca se poate. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Almarii , utilizator 11:29, 12 Iunie 2020
Dacă le votează când se trezesc din somn...... astea sunt legile !!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este greu sa dai legi daca nu esti nascut pentru asa ceva.
A gandi si a prevedea este ceva ce nu este apreciat deloc in Romania si de aceea este ceea ce este in ziua de astazi.Multimea decide prin vot iar alesii sunt cei ai multimii.Romania are ceea ce vrea daca avem in vedere aceasta abordare democratica.

Cat priveste incompatibilitatile, rolul si scopul lor este acela ca politistii sa nu cada in capcanele coruptiei directe.
Presedintii de bloc au adesea tot felul de reclamatii din partea oamenilor, unele corecte, altele imaginare si aceste reclamatii le pooate afecta imaginea, oricat de corecti ar fi ei.
Ultima modificare: Duminică, 23 Februarie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Acesta este raspunsul primit ANI, copiat parca din OUG 20/2020, ,, Din interpretarea sistematică a prevederilor legale incidente, opinăm că O.U.G. nr. 20/2020 cuprinde reglementări cu caracter special care se aplică prioritar față de norma generală, astfel că după intrarea în vigoare a acestui act normativ, ofițerii și agenții de poliție care au calitatea de organ de cercetare penală al poliției judiciare sunt incompatibili cu orice altă funcţie publică sau privată, cu excepția funcțiilor didactice din învățământul superior.,,
Cititi cu atentie ce raspuns v-a dat Claudiu Lascoschi...
.''Presedintii de bloc au adesea tot felul de reclamatii din partea oamenilor, unele corecte, altele imaginare si aceste reclamatii le pooate afecta imaginea, oricat de corecti ar fi ei.''

Merita? Dvs hotarati.
Din punct de vedere al stresului, deranjului si eventualelor reclamatii, un condominiu in care nimeni nu vrea sa se implice, decat din vorbe, nu se merita. Dar nici nu pot sa-mi afectez nivelul meu de trai datorita nepasarii celorlalti locatari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate functionar public lixa lixa Sunt functionar public si mi s-a propus calitatea de presedinte al comisiei de cenzori la asociatia de proprietari unde locuiesc.Dupa parerea mea nu as fi ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitatea unui functionar public lixa lixa daca sunt functionar public sunt incompatibil cu calitatea de presedinte al comisiei de cenzori? (vezi toată discuția)
Asociatiile de proprietari SERBAm1 SERBAm1 Un cadru militar activ poate ocupa un post de presedinte, remunerat, in cadrul asociatiei de proprietari a blocului ? (vezi toată discuția)