avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Am reusit sa-mi depun dosarul de somaj. Am o singura nedumerire?!.. Cei de acolo nu mi-au dat nici mie nici altora un nr. de ordine.Mi-au spus sa astept ca ma cheama ei la semnat iar pe cererea pe care am completat-o ne-au pus sa nu scriem data. E normal?
Cel mai recent răspuns: Pink_Martini , utilizator 22:13, 9 Decembrie 2009
nu este normal si ar fi trebuit sa cereti numar de inregistrare, altfel pot sa considere ca nici nu v-au luat in evidenta si astfel pot amana foarte mult luarea in evidenta si implicit plata indemnizatiei.
nu imi inspira incredere situatia.
consider ca normal ar fi fost sa aveti un nr de inregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titulatura unui nou document depus la dosar Aelissa Aelissa Buna ziua ! As vrea sa depun la dosar o explicatie amanuntita a motivelor pt care am deschis procesul. Initial, descrierea motivelor a fost, mai degraba, ... (vezi toată discuția)
Despre somaj ! deea_lady deea_lady Buna. Sunt proaspat absolventa de facultate. Ma rog, am absolvit in iunie. Si din cate am inteles, nu mai am dreptul la somaj deoarece in termen de 60 de zile ... (vezi toată discuția)
Somaj si plati compensatorii manvik manvik In urma disponibilizari urma sa primesc 6 salari din cauza carora, cei de la AMOFM nu vor sa primeasca dosarul . Nu au primit fax de la angajator si nu cunosc ... (vezi toată discuția)