avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație copil

Buna ziua! Sunt persoană cu grad handicap accentuat, însărcinată în 9 luni. Ce beneficii voi putea avea cand intru in crestere copil? Adica daca înafară de indemnizația de creștere copil ,care se calculează după salariul net din ultimele 12 luni, voi mai primi ceva in plus ca sunt persoană cu handicap? In conditiile in care copilul nu este o persoană cu handicap.
Mentionez ca am lucrat in ultimele 12 luni.
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2020
Ionela@d, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:45, 24 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veți primi în continuare și INDEMNIZAȚIA de handicap în cuantum de 375 lei, și restul beneficiilor rămân valabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa rămân insarcinata Lili-luci Lili-luci Bună ziua,va rog să mă lămuriți cum pot face sa fie bine.Eu sunt angajata din luna ianuarie anul curent,dar as vrea și un al 2 lea job cum am avut și in ... (vezi toată discuția)
Indemnizație 2017....6 sau 12 luni????? somial somial Îmi puteți spune cum se calculează indemnizația pt creșterea copilului? Am citit intr un articolul care zicea ca valoarea bruta a îndemn. Reprez.85% din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil cu handicap tarn tarn Avem un baietel si ofetita gemeni de 9 luni.Sotia a optat pentru o perioada de ingrijire de 1 An.Pe aceasta perioada avea un venit de 3400ron 600 pentru al ... (vezi toată discuția)