avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Girez un credit, rău platnic
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Girez un credit, rău platnic

Bună ziua! As putea sa girez pentru un cred al soțului meu, chiar dacă sunt rău platnic? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 23:27, 13 Iunie 2020
Nu există soluție în această speță, decât ca titularul de credit să găsească un girant solvabil și fără datorii restante la alte bănci. Nici o bancă nu poate risca banii clienților care economisesc banii la bancă. Când clientului deponent care economisește, și-i ajunge depozitul la scadență și vrea să-și ridice banii depuși plus dobânda, banca nu poate să-i spună că banii lui economisiți ia dat credit unui rău platinic, și nu are de unde să-i restituie suma depusă ca economisire.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iunie 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce dezavantaje as avea? cris2279 cris2279 Buna ziua, O buna prietena de a mea mi-a cerut sa ii fiu girant la un credit pe care vrea sa il obtina. As putea fi afectata pe viitor la un credit pentru ... (vezi toată discuția)
Actul de donatie cu scutire de raport poate fii folosit drept ... braun braun actul de donatie cu scutire de raport poate fii folosit drept garantie in accesarea unui credit constructie casa? (vezi toată discuția)
Garantare depozit/cont bancar Artigas Artigas Va salut, Plafonul de garantare de 100000 Euro de catre stat a depozitelor/conturilor bancare se refera la fiecare depozit sau cont,indiferent daca acestea ... (vezi toată discuția)