avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantie

un comerciant nu doreste sa-mi inlocuiasca accesoriile unui acoperis,tabla fiindu-mi confirmata inlocuirea prin garantie,cei cu tabla din verificari au zis ca nu sunt de la ei achizitionate accesoriile din acest motiv am contactat comerciantul insa acesta nu doreste sa-mi fie inlocuite accesoriile.doresc sa fac sesizare la opc si in instanta,
mentionez ca toate sunt cumparate din acelasi loc sunt in garantie,dar am confirmata inlocuirea doar la tabla nu si accesoriile,care sunt alta nuanta cu alte coduri.
credeti ca rezolv ceva?
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2020
AntoanetaAndrei, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:10, 25 Februarie 2020
cred ca aveti sanse doar daca in factura e inclus si montajul, in contul aceluiasi furnizor. asta ar insemna ca dvs ati cumparat un acoperis si nu o suma de elemente pe care le-ati montat cu altcineva. dar e doar o opinie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum rezolva opc-ul o reclamatie elena badea elena badea Am angajat o firma sa achizitioneze si sa monteze tabla pe acoperis, cu care am incheiat un contract prin care mi se da o garantie, la montaj,de 5 ani.Dupa 1 ... (vezi toată discuția)
Garantie placa video umnut umnut Buna ziua, In urma defectarii unei placi video, cumparata de la un magazin IT, s-a trimis produsul specificat in garantie. Dupa doua saptamani, s-a ... (vezi toată discuția)
Plangere penala inselaciune - achizitie online djidji_thebest djidji_thebest Am nevoie de un sfat din partea celor priceputi. Sunt pentru prima data intr-o astfel de situatie, motiv pentru care nu stapanesc prea bine instrumentele care ... (vezi toată discuția)