Buna Ziua ! Am avut neplacerea ca ieri sa imi gasesc plafonul masinii infundat din cauza unei placi de tabla a unei vecine . Aceea tabla era montata deasupra geamului vecinei si probabil din cauza vantului , a ajuns pe masina mea parcata pe loc platit de mine !
Intrebare : Cine ma despagubeste ? Am incercat sa vorbesc cu ea si spune ca nu e vina ei !
Buna ziua,
Daca tabla a "zburat" de la balconul dumneaei atunci este vina dumneaei.
Discutati cu asociatia de proprietari, daca exista, si vedeti care este situatia exacta a acestor table, de catre cine sunt montate.
S-ar putea sa trebuiasca sa va adresati instantei pentru recuperarea prejudiciului.
Atunci strangeti dovezi, cereti si o hatie de la asociatie care sa adevereasca ca tabla a fost montata de proprietar si discutati cu un avocat.
Sau trimiteti dvs. o notificare dumneaei prin care o anuntati ca daca nu plateste paguba in 5 zile o sa va adresati instantei pentru recuperarea prejudiciului, urmand ca dumneaei sa plateasca si cheltuieli de judecata ( onorariu la avocatul dvs...).
Atat timp cat placa de tabla a fost montata pe balconul unui apartament ,proprietarul este responsabil
Initial notificati oficial proprietarul cu obligatia achitarii c/v prejudicii sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor afarente solutionarii in instanta
Pentru dovedirea circumstantelor realizati fotografii cu balconul in cauza