avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... punct lucru
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

punct lucru

Am infiintat un nou srl de curand. Dupa multe peripetii legate de deschiderea punctului de lucru, am renuntat. Trebuia sa subanchiriez un spatiu si nu am avut posibilitate sa iau semnatura proprietarului. Acum pot sa fac un contract de asociatie in participatiune cu chiriasul spatiului? tb sa-l declar punct de lucru pentru a putea face comert acolo si pt a putea sa tai facturi?
multumesc..
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 16:27, 30 Iunie 2006
da, trebuie sa-l declarati punct de lucru

atentie, chiar cu contract de asociere puteti avea probleme la inregistrarea punctului de lucru, la fel ca si cu contractul de subinchiriere

vedeti daca se interzice subinchirierea in contractul initial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct lucru....???? mirceam mirceam Am infiintat un nou srl de curand. Dupa multe peripetii legate de deschiderea punctului de lucru, am renuntat. Trebuia sa subanchiriez un spatiu si nu am avut ... (vezi toată discuția)
Comodat sau ctr.subanchiriere? popescu_car popescu_car Am un punct de lucru in spatiu inchiriat de la pers. fizica si declarat la adm. financiara de catre proprietar. Doresc sa subanchiriez sau sa fac ctr. comodat, ... (vezi toată discuția)
Contract subinchiriere VIORICA IORGULESCU VIORICA IORGULESCU Buna seara, Am nevoie de un sfat.... am subinchiriat un spatiu comercial, chiriasul s-a obligat prin contract ca-mi va obtine aprobarea de la proprietar si ... (vezi toată discuția)