avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident masina de serviciu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident masina de serviciu

Buna ziua! Ieri,fiind vantul puternic lucram la punctul meu de lucru cu o scara de fier. La un morment dat scara a fost luata de vant si a lovit o masina ce stationa. A rupt un mânier si a lasat doua linii pe masina. Am incercat sa fac amiabila cu soferul,dansul a refuzat,enuntand ca asigurarea nu va acoperi dauna. Ca pot face acum?
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2020
bizzka, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:21, 25 Februarie 2020
Nu se poate face amiabila in cazul acesta, veți suporta costul reparației.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal accident usor ancast ancast Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. Am parcat masina intr-o parcare pazita. Dupa aprox 1 h am revenit si langa masina mea era parcat altcineva foarte ... (vezi toată discuția)
Daune accident vasiii vasiii Buna ziua. Am avut la inceputul lunii decembrie un accident in cluj, in care am lovit 3 masini de taxi care stationau (nimeni nu a fost ranit). Din pacate, ... (vezi toată discuția)
Daună totală euroins, culpă comună. ce putem face? IAGeorgiana IAGeorgiana Buna ziua! Avem urmatoarea situatie. In urma cu o luna, masina noastra a fost lovita lateral fata in timpul noptii si avariata grav. Faptasul a plecat de la ... (vezi toată discuția)