avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Va rog sa ma ajutati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Va rog sa ma ajutati

Buna ziua. Acum 10 ani mama a avut un abonament la un telefon mobil timp de 2 ani dupa care trebuia sa se duca sa incheie contractul dar nu s-a mai dus si au continuat sa trimita inca 2 facturi pe care nu le-a platit pentru ca terminase abonamentul din contract. In prezent acel contract a fost dat unor recuperatori iar acestia au venit cu niste hartii pe care scrie suma de plata de 1500 de lei . Nu ne permitem sa platim acea suma si mai ales ca nu mi se pare corect , acestia au mai spus ca daca refuza sa platesca o vor chema in instanta. Chiar trebuie sa platim? Si daca nu platim ce se poate intampla.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:18, 27 Februarie 2020
Am inteles Va multumesc din suflet tuturor pentru ajutor.

Ionut.ion a scris:

Nu le mai raspundeti, nu semnati sau acceptati ceva de la dumnealor si, daca mai vin la poarta, ii rugati sa plece sau chemati politia si acuzati de hartuire.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa cum ati sfatuita anterior, nu semnati absolut nimic. Daca o vor actiona in instanta pe mama dvs., formulati intampinare de urgenta si invocati prescriptia dreptului material la actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire firma de recuperare credite pentru un credit inexistent! simi_stanciu simi_stanciu De vreo cativa ani (mai exact din 2007) mama mea e contactata periodic de aceasta firma de recuperare credite, punandu-i-se in vedere ca are de achitat 2 ... (vezi toată discuția)
Cum scap de recuperatori lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un abonament la o anumita firma de telefonie mobila incheiat in data de 23.07.2007. Intre timp fortat de inprejurari ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante allina_geo allina_geo buna, am si eu o problema si va rog mult sa ma indrumati ce sa fac. in urma cu 6-7 ani sotul meu a facut un abonament pe numele meu la o firma de telefonie ... (vezi toată discuția)