avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea 196 - proiecte de modificare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea 196 - proiecte de modificare

Buna ziua,

Am fost invitat la Parlament pentru a discuta anumite amendamente / modificari care inca se mai pot face la proiectul de modificare a Legii 196.
Pentru a putea prezenta cat mai multe propuneri care sa vina de la persoane implicate in aceasta activitate as avea nevoie de ajutorul colegilor de forum cu o experienta relevanta.
Astfel, ar fi util, sa scrieti ce anume considerati ca ar putea fi schimbat / imbunatatit la actuala lege si la proiectele de modificare, cat mai clar si concis, ceva gen art. X acum zice..... ar fi bine sa fie .... Sau daca sunt alte propuneri care nu sunt nicaieri acum, sa fie mentionat acest lucru.
Avem si un termen limita pentru asta, 3 martie. Pe data de 5 martie va fi intalnirea si as vrea sa am timp sa centralizez propunerile primite.

Multumesc pentru implicare celor aleg sa o faca!
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 15:37, 12 Ianuarie 2021
Astazi am obervat cele solicitate de dumneavoastra intrucat am fost plecat in acea peioada , imi pare nespus de rau , aveam o propunere f. interesanta in legatura cu presedintele
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
A avut loc intrevederea respectiva, vor mai fi si altele, deci mai pot veni propuneri care sa fie transmise. Ideea este sa fie pentru chestiuni generale, nu pentru suparari personale.
Modificarea legi 196. Pana in acest moment s-au aprobat modificarile ? Stie cineva ? Se vor pune in discutie anul acesta ? Multumesc.
Momentan, nu. Slabe sanse sa se mai intample ceva pana dupa alegeri, mai ales cu pandemia asta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bloc Expert a scris:

Momentan, nu. Slabe șanse sa se mai întâmple ceva pana după alegeri, mai ales cu pandemia asta.

Cum e posibil să ceri după 1 an modificarea unei legi care a fost dezbătută timp de vreo 3 ani ?
DACĂ E AȘA, HAI SĂ CEREM MODIFICAREA SAU ABROGAREA ORICĂREI LEGI, DACĂ DORIM !
Legea nr. 196/2018 este perfectă împotriva infractorilor și incompetenților care conduc și administrează ilegal aceste false persoane juridice, comunistoide !
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2020
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Obligativitate existenta cenzor Alex_51 Alex_51 Care este articolul din lege care prevede obligativitatea existentei unui cenzor? (vezi toată discuția)
Verificare liste cote de intretinere Va rog sa-mi spuneti ce cod CAEN/obiect de activitate trebuie sa am la PFA sau SRL pentru a face verificari de liste plata cote de intretinere la asociatiile ... (vezi toată discuția)
Administrator condominiu Niculescu Gella Niculescu Gella In cadrul asociației de proprietari este obligatorie angajarea unui administrator, asociația nu poate funcționa fără administrator? (vezi toată discuția)