avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea 196 - proiecte de modificare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea 196 - proiecte de modificare

Buna ziua,

Am fost invitat la Parlament pentru a discuta anumite amendamente / modificari care inca se mai pot face la proiectul de modificare a Legii 196.
Pentru a putea prezenta cat mai multe propuneri care sa vina de la persoane implicate in aceasta activitate as avea nevoie de ajutorul colegilor de forum cu o experienta relevanta.
Astfel, ar fi util, sa scrieti ce anume considerati ca ar putea fi schimbat / imbunatatit la actuala lege si la proiectele de modificare, cat mai clar si concis, ceva gen art. X acum zice..... ar fi bine sa fie .... Sau daca sunt alte propuneri care nu sunt nicaieri acum, sa fie mentionat acest lucru.
Avem si un termen limita pentru asta, 3 martie. Pe data de 5 martie va fi intalnirea si as vrea sa am timp sa centralizez propunerile primite.

Multumesc pentru implicare celor aleg sa o faca!
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 15:37, 12 Ianuarie 2021
este si nu este......pe cei de la parter cu ce ii incanta dotarea blocului cu lift?

serviciile de administrare de ex. nu ar fi logic sa se imparta egal la nr de apartamente?avand cota parte mai mare trebuie sa platesc mai mult ca numara mai multi bani?sau imi da o chitanta personalizata?d.p.d.v contabil ce face administratorul pt mine de ma taxeaza dublu vs vecinul cu ap mai mic

din legea noua nu gasesc un paragraf care sa oblige existenta administratorului.....oricum sunt situatii in care totul e mutat online si cateva facturi pe asociatie....deci cu cativa proprietari implicati, reduci un cost

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate existenta cenzor Alex_51 Alex_51 Care este articolul din lege care prevede obligativitatea existentei unui cenzor? (vezi toată discuția)
Verificare liste cote de intretinere Va rog sa-mi spuneti ce cod CAEN/obiect de activitate trebuie sa am la PFA sau SRL pentru a face verificari de liste plata cote de intretinere la asociatiile ... (vezi toată discuția)
Administrator condominiu Niculescu Gella Niculescu Gella In cadrul asociației de proprietari este obligatorie angajarea unui administrator, asociația nu poate funcționa fără administrator? (vezi toată discuția)