avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie

Vreau sa trimit o reclamație pentru că nu.am primit factura fiscala pentru un bun cumpărat online.Eu stau in Suceava iar produsul a venit din Arges.Unde trimit reclamația aici sau acolo?
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2020
ghehazi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:47, 27 Februarie 2020
Ați făcut sesizare la vânzător și nu vi s-a trimis factura ?
Nu,și nici nu.am intenția să fac acest lucru acest vânzător mi.a trimis un produs neconform și vreau să aflu de la organele abilitate daca s.a emis macar factura caci banii pe produs i.am pierdut din cauză că n.am respectat niste termene și condiții de retur
ghehazi, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deci, vânzătorul refuză să vă restituie banii pentru produsul neconform ? Dacă nu ați solicitat asta vânzătorului este timpul să o faceți. Dacă ați solicitat și vi s-a respins solicitarea, faceți sesizare la ANPC direct pe site-ul lor. Vă trimit un link, unde puteți să faceți sesizarea: [ link extern ]
Am făcut sesizare la ANPC și mi.au trimis că nesolutionabila pentru că nu.am respectat condițiile de retur adică am cerut banii și pe taxa posta retur pe care oricum trebuia comerciantul s.o plătească dar după ce verifica marfa să vadă dacă am dreptate.
ghehazi, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În acest caz, puteți rezolva doar în instanță, asta dacă dovediți că aveți dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut. am cumparat online un monitor de pc de la vexio (fanplace ... Georgedobrisan Georgedobrisan Va salut. Am cumparat online un monitor de pc de la Vexio (FanPlace IT) si dupa 3 zile l-am returnat urmand ca vanzatorul sa-mi rambuseze integral valoarea. La ... (vezi toată discuția)
Garantie inlocuire telefon danypopica danypopica Buna ziua. Am cumparat un telefon de pe un site, iar dupa 10 luni s-a defectat, l-am dus la magazin pentru a fi trimis in garantie, produsul a fost solutionat ... (vezi toată discuția)
Produse contrafacute partener emag nikitau nikitau Bună, Recent am comandat de pe emag (de la unul dintre partenerii lor terțe părți) un ghiozdan. După ce am primit produs am constat ca el este ... (vezi toată discuția)