avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Penal

Bună ziua! A-și avea și eu întrebare.. Poate avea acces un avocat la un dosar de cercetare penală doar cu datele din buletinul persoanei pe numele căreia i-sa întocmit dosarul, sau este necesar și numărul de dosar? Mulțumesc anticipat!
Descrieti situatia de fapt, este greu de inteles ce vreti sa intrebati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! in 2020, în plină pandemie, am făcut plângere ... Carlo Carlo Bună ziua! In 2020, în plină pandelie, am făcut plângere penală împotriva unei individe care mă scuipat (zadarnicirra combaterii bolilor) la o casă de ... (vezi toată discuția)
Situatie de furt: nelamuriri ContSters413983 ContSters413983 Buna ziua, Sunt psiholog si am nevoie urgenta de o lamurire din partea unui profesionist in legatura cu situatia unui client de-al meu. Clientul pentru ... (vezi toată discuția)
Identitate personala Bect Bect Buna ziua. Asi avea o intrebare legata de divulgarea datelelor cu caracter personal. Ce masuri ar trebui sa iau cand cineva imi divulga altor persoane fara ... (vezi toată discuția)