avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Informatie publica
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Informatie publica

Buna ziua,

Daca folosesc informatia de pe siteurile publice gen: omv. Lidl. Peny si altele in aplicatia mea incalc ceva lege ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:37, 28 Februarie 2020
depinde de informatiile pe care le folositi, modul de procesare si scopul acestei procesari.
fiecare website are un capitol de termeni si conditii. acolo sunt descrise aceste situatii si multe altele. cititi-l

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articolele despre limbaje de programare, scriptice sau de grafica si dreptul de autor Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Vreau sa imi fac un blog sau site despre web design, ceva in genul Smashing Magazine, cu articole interesante despre limbaje de programare pentru ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pentru imagini preluate din surse diverse bogdan_bn bogdan_bn Buna, Am un site de prezentare in domeniul arhitecturii si doresc sa incarc cateva imagini preluate...., daca scriu susra si autorul este in regula? sau am ... (vezi toată discuția)
Magazin on line - ce informatii de pe alte site-uri am voie sa folosesc? irina_istrate irina_istrate Buna ziua, Am tot citit despre \\"Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala\\", dar nu am gasit ceea ce ma ... (vezi toată discuția)