avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul zile pt. stimulent inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul zile pt. stimulent inserție

Bună ziua,

Pentru calculul celor 60 de zile pentru a beneficia de stimulentul de inserție nu se iau în considerare prima zi de lucru și ziua în care copilul împlinește 2 ani?

În cazul meu, copilul împlinește 2 ani în data de 02.06.2020. Eu dacă încep lucrul în 01.04.2020 mă încadrez? (calendaristic ar fi 63 zile). Tatăl nu vrea să își ia luna tatalui/CCC.

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:34, 29 Februarie 2020
Corecta interpretarea dvs , in sensul dat de art.2553 C.civ.

Va incadrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie si metoda de calcul pt cele 60 de zile Mmmery Mmmery Buna ziua, As dori sa stiu care este metoda de calcul a celor 60 de zile anterioare implinirii varstei de 2 ani. Se ia in calcul si ziua de nastere ? Spre ... (vezi toată discuția)
Speta stimulent insertie Virgilius29 Virgilius29 Se mai poate acorda stimulent de insertie pana la 3 ani daca tatal (mama nu indeplinea conditiile pentru acordate ccc) a revenit din ccc cu 62 de zile inainte ... (vezi toată discuția)
Cic sau stimulent Mady1183 Mady1183 Buna ziua! Daca eu am revenit la serviciu inainte cu 63 de zile supuse impozitului, inainte de împlinirea vârstei de 2 ani a copilului si sotul solicita ... (vezi toată discuția)