avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier usor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier usor

Bună ziua am fost implicat într-un accident rutier soldat cu avarii minore. În urma neînțelegeri pe cale amiabila am solicitat un echipaj de la politia rutier. Agentul respectiv a insistat sa nu ne ia declarații motivând ca, o sa aplice contravenție culpa comuna. Eu din parte păgubit am ajuns și contravenientul. Întrebare este dacă sunt șanse de câștig în instanta a acestui proces verbal culpa comuna. Eu neavând nicio vina.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:25, 29 Februarie 2020
Fără să cunoaștem conținutuș procesului verbal de contravenție, a topografiei locului accidentului (cel puțin prezentată pe o barta Google Maps) , a avariilor autoturismelelor (cel puțin din fotografiile cât mai detailate) Faceți rost de aceste documente și adresați-vă unui expert tehnic judiciar auto. În caz contrariu „vorbim discuții”.
ing Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident AdrianaAlinaMihai92 AdrianaAlinaMihai92 buna ziua, astazi ma aflam pe drum cu cedeaza trecerea, m-am asigurat si am apucat sa intru pe drumul cu prioritate, un autovehicul din directia opusa a taiat ... (vezi toată discuția)
Accident auto daniel63 daniel63 am fost implicat intr-un accident auto.acum sunt in proces pentru contestarea procesului verbal,pot sa predau autoturismul la firma de colectare a fierului ... (vezi toată discuția)
Victima cu certificat medico-legal in jur de 140-150 zile de ingrijiri medicale la domiciliu Nata88 Nata88 Buna ziua, Accident rutier soldat cu victima, certificat medico -legal aproximativ 140-150 de zile ingrijri medicale. Ar fi vorba de culpa comuna, insa va fi ... (vezi toată discuția)