Bună ziua am fost implicat într-un accident rutier soldat cu avarii minore. În urma neînțelegeri pe cale amiabila am solicitat un echipaj de la politia rutier. Agentul respectiv a insistat sa nu ne ia declarații motivând ca, o sa aplice contravenție culpa comuna. Eu din parte păgubit am ajuns și contravenientul. Întrebare este dacă sunt șanse de câștig în instanta a acestui proces verbal culpa comuna. Eu neavând nicio vina.
Fără să cunoaștem conținutuș procesului verbal de contravenție, a topografiei locului accidentului (cel puțin prezentată pe o barta Google Maps) , a avariilor autoturismelelor (cel puțin din fotografiile cât mai detailate) Faceți rost de aceste documente și adresați-vă unui expert tehnic judiciar auto. În caz contrariu „vorbim discuții”.
ing Ioan Ciobanu
Accident
AdrianaAlinaMihai92
buna ziua, astazi ma aflam pe drum cu cedeaza trecerea, m-am asigurat si am apucat sa intru pe drumul cu prioritate, un autovehicul din directia opusa a taiat ... (vezi toată discuția)
Accident auto
daniel63
am fost implicat intr-un accident auto.acum sunt in proces pentru contestarea procesului verbal,pot sa predau autoturismul la firma de colectare a fierului ... (vezi toată discuția)