avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutie procese amanate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutie procese amanate

Buna ziua!
Avand in vedere ca in aceasta perioada instantele de judecata sunt in protest(greva) se judeca numai urgentele va rog sa imi spuneti cum sa procedez.
Pe rolul judecatoriei x se afla un dosar de paternitate in faza de audiere martori si ne confruntam cu urmatoarea situati in luna decembrie 2019 a fost amanat judecarea de catre avocatul curator, in luna februarie amanare protest. Avand in vedere ca de la depunerea dosarului la judecatorie a trecut 1 an si jumatate unul dintre martori a plecat in strainatate. Acesta a fost prezent la cele doua termene urmatorul termen este in luna aprilie si nu cred ca se va prezenta la proces. Avand in vedere ca nu este vina noastra ca instanta din romania acorda termene de judeca la 2-4luni si nu este vine noastra ca ei nu considerea aceste procese nu sunt considerate urgente unde ma pot adresa pentru ai achita avionul martorului cat si pentru intarzierea jucadecarii cazului, avand in vedete ca este vorba de un copil minor pentri care mama nu primeste pentru copil nici un venit pentru intetinere.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 14:52, 2 Martie 2020
dacă prin această întrebare doriți să aflați cui să vă adresați pentru a primi despăgubiri constand contravaloarea biletului de avion și daune pentru faptul că judecata durează prea mult în opinia Dvs., răspunsul este: niciunde.
nimeni nu vă va despăgubi pentru asta.
procesele în România durează mult.
nu spun că este bine sau corect, dar așa stau lucrurile.
Adresați-vă CSM-ului! Aceste forme de ”protest” sunt ilegale, dar unii magistrați și le permit, că doar Statul îi despăgubește pe justițiabili. Apoi, urmează să dați Statul în judecată!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luni, 07.09.09. judecatorie sector 4 alexandru andra alexandru andra Buna ziua Stiti cumva daca astazi s-a tinut sedintele la judectaoria sectorului 4?? Nu am ajuns acolo si as fi vrut sa stiu. Multumesc (vezi toată discuția)
Locuiesc in bucuresti am proces in oradea.. greva? liaflo liaflo Sunt inculpat judecat in stare de libertate intr-un proces penal in Oradea, eu locuiesc in Bucuresti. Am cum sa aflu daca va avea loc infatisarea avand in ... (vezi toată discuția)
Greva magistratilor Diana Persa Diana Persa Ce parere aveti despre protestul magistratilor, care ia de fapt forma unei greve? De exemplu, azi s-au amanat toate cauzele la instantele din Timisoara. Cum ... (vezi toată discuția)