avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As dori o solutie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As dori o solutie

Buna ziua.Am fost casatorita.Am divortat si iar m-am casatorit cu acelasi barbat.In timpul divortului a trecut apartamentul confort redus pe numele fiicei mele din prima casatorie cu drept de habitatie viagera.Eu am 61 ani inca nu pensionara,sotul pensionar.Motiv<l acestui mesaj este ca duc o viata insuportabila bazata pe amenintari,injuraturi,santaj emotional...cu momente de depresie cand spune ca se spanzura si ca sa saturat de viata.Nu intentionez sa divortez dupa 30 ani de casatorie dar nici in casa al carei proprietar este fiica mea nu pot sa stau linistita.Se bazeaza ca are habitatie viagera si ca trebuie sa parasesc eu casa.Va rog sa imi aratati calea pe care sa o urmez.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:29, 2 Martie 2020
Dacă nu mai puteți răbda, ar fi bine pentru sănătatea dvs să vă mutați de acolo, în chirie, sau la fata dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul mă amenință că închiriază apartamentul dacă plec de acasă. poate face acest lucru, dacă imobilul e pe numele fiicei mele iar eu am drept de abitație viageră? l-boghian l-boghian Buna ziua.Am fost căsătorită,Am divorțat si iar m-am căsătorit cu același bărbat.In timpul divorțului a trecut apartamentul pe numele fiicei mele cu ... (vezi toată discuția)
Credit in timpul casatoriei RAMOnaBC RAMOnaBC buna ziua.Am facut in 2004 un credit la altex pt 2 telefoane mobile pe numele meu,fiind casatorita.am platit o parte din credit...nu lunar si din aceasta cauza ... (vezi toată discuția)
Desfacerea unui contract de vanzare cumparare cu habitatie viagera dragaeugen dragaeugen in anul 2014 mi-am vandut apartamentul proprietate personala,cumparat inainte de a ma casatori,fiind in divort cu sotia ,am cumparat cu banii obtinuti un alt ... (vezi toată discuția)