avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Trecerea de la pensia de invaliditate la pensie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Trecerea de la pensia de invaliditate la pensie de limita de vîrsta L.215/2019

De ce după 45 ani 7 luni si 2 zile din care 20 ani în pensie de invaliditate,12 ani în grupa a ll a,10 ani în condiții normale de munca are o pensie de 1 053,iar la cei 20 ani de pensie de invaliditate nu are punctaj la punctul de pensie!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:12, 3 Martie 2020
Postati din decizie:

Total stagiu de cotizare(45 ani, 7 luni si 2 zile ?).
Din ce se compune acesta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare pensie catalinsmadici catalinsmadici buna ziua , am primit decizia de pensionare anticipata la 60 de ani , in decizie se precizeaza ca varsta de pensionare pentru limita de varsta este 61 de ani ... (vezi toată discuția)
Avantaj la pensionare robescu genoveva robescu genoveva Sunt pensionata medical,gradul 3.Ieri am avut comisie de reverificare la un an si am fost redirectionata la un alt cabinet decat cel de anul trecut!Am intalnit ... (vezi toată discuția)
Am 34 ani si 4 luni de stagiu complect de cotizare , iar 46 ani ... Bibi29 Bibi29 Am 34 ani si 4 luni de stagiu complect de cotizare , iar 46 ani si 7 luni si 22 zile de stagiu total de cotizare realizat. Numar total de puncte realizat este ... (vezi toată discuția)