avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divorț notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divorț notar

Bună ziua! Am și eu o întrebare :dacă soții au în buletine adrese diferite adică soția are în București și soțul în județul Ilfov, căsătoria a avut loc în Chitila Ilfov în 2019 dar soția sta la adresa din buletin adică București și după căsătorie soții au stat în București, unde se poate face divorțul la notar? Adică unde trebuie sa se depună actele de divorț prin notar având în vedere ca nu sunt bunuri comune și nici copii? Mulțumesc de raspuns
Ultima modificare: Marți, 3 Martie 2020
Alexadag, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:37, 3 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ultimul domiciliu in fapt (nu in acte) al sotilor, deci la orice notar din Bucuresti.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La locul unde sotii au avut ultima locuinta comuna sau la locul incheierii casatoriei.
Acestea sunt principalele criterii privind competenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la notar tabitasartor tabitasartor Buna ziua, ma numesc Maria si va scriu din Verona. Sunt casatorita in Romania, sotul meu este in tara, as vrea sa divortez, nu avem copii si niciun bun comun. ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord problema domiciliu Sharpshooter Sharpshooter Buna ziua , vreau sa intreb daca este obligatoriu ca procedura de divort sa aiba loc in acelasi judet , oras unde au partile domiciliul . In cazul de fata ... (vezi toată discuția)
Divort prin acord comun in instanta Laura_89 Laura_89 Buna seara, Eu am domiciliul in judetul Dambovita, iar sotul in Buzau (cu adrese pe buletin), in Bucuresti am stat in 2013-2014 cateva luni in chirie. ... (vezi toată discuția)