Bună ziua, va rog sa ma ajutați cu un sfat și ce pași trebuie să urmez în următoarea situație. Am divorțat în 2016 de fostul soț iar în urma hotărârii judecătorești s, a stabilit domiciliul copilului la el și o pensie alimentara de 250 RON.. După 6 luni el a plecat în străinătate cu lucru și bineînțeles ca de atunci și până în prezent copilul stă la mine. El îmi spune ca sunt obligată sa plătesc pensia alimentară cu toate ca copilul stă doar la mine și el nu contribuie cu nimik. Fata are 16 ani împliniți și nici nu vrea sa mai audă de el. Cum trebuie sa procedez în astfel de situație. Va rog mult ajutați-mă!!
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
nu, copilul nu poate fi martor, dar in caz ca va fi nevoie, puteti proba ca fata a stat la dvs.
Scrieti-i si lui pe mail sau mesaj pe telefon ca nu i datorati niciun ban, ca dvs o intretineti pe fata de cativa ani si el nu.
nu cred sa aiba tupeul sa ceara executarea dvs silita.
Cereti-i pensie dvs in instanta.
proastasatului
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Asta cu taticul care n-ar avea tupeul am sa o recitesc drept gluma lunii. Cereti urgent schimbarea domiciliului si scrieti dupa aia, daca nu aveti altceva mai bun de facut, cate mailuri si sms-uri vreti. Cererea se introduce la domiciliul copilul, adica al dvs. Faceti cererea pe calea ordonatei, cereti domiciliul si pensie.