avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Condus sub influenta bauturilor alcoolice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Condus sub influenta bauturilor alcoolice

In data de 23 02.2020 am condus baut (0.68 in aerul expirat) si am produs un accident iesind de pe carosabil persoanele din masina avand rani minore. Pe scurt am avut permisul luat de 4 zile iar in drum spre casa i am cerut proprietarului autovehiculului sa imi inmaneze masina sa conduc putin fiind nerabdator sa conduc iar baut fiind nerealizand ce fac. Mentionez ca nu am avut antecedente si am 18 ani. Ce sugestii aveti cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: eugenoctavian1968 , utilizator 12:02, 6 Martie 2020
Eşti în găleată grav!
Aveai permisul suspendat, băusei bine, conduceai un autoturism şi ai provocat un accident cu victime, adică trei infracțiuni. Din start adio permis, se anulează. În funcție de eventualele tale alte probleme cu legea penală, fie ajungi după gratii, fie iei cu suspendare.
Cam asta.
A, uitasem, îl tragi după tine şi pe cel care ți-a dat maşina.
Cum să procedezi?! Bani la avocat, (cam degeaba după părerea mea), dacă e bun şi îşi face treaba scapi de stat după gratii.
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2020
eugenoctavian1968, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti trei infractiuni savarsite in concurs. Probabil veti fi trimis in judecata si condamnat.
Rectifica,permisul obținut de 4 zile nu suspendat

eugenoctavian1968 a scris:

Eşti în găleată grav!
Aveai permisul suspendat, băusei bine, conduceai un autoturism şi ai provocat un accident cu victime, adică trei infracțiuni. Din start adio permis, se anulează. În funcție de eventualele tale alte probleme cu legea penală, fie ajungi după gratii, fie iei cu suspendare.
Cam asta.
A, uitasem, îl tragi după tine şi pe cel care ți-a dat maşina.
Cum să procedezi?! Bani la avocat, (cam degeaba după părerea mea), dacă e bun şi îşi face treaba scapi de stat după gratii.

Atunci ai scăpat de o infracțiune, rămâi cu celelalte două. Cu precizarea că dacă cel care ți-a dat maşina ştia că băusei, îl bagi şi pe el în găleată.
În orice caz ai stabilit un record!
Nici n-a apucat permisul tău să se obişnuiască la tine în portofel, că l-ai şi dat afară! Definitiv. Şi tot în găleată eşti.
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2020
eugenoctavian1968, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor... accident din culpă!? lucix151 lucix151 Buna ziua, As avea nevoie de o părere profesionista pentru situația întâmpinată de tatăl meu, mai exact daca are sens sa apelez la serviciile unui ... (vezi toată discuția)
Prins baut la volan Ionut47sam Ionut47sam Buna seara, am si eu o problema am facut un accident cu masina ,doar cu avarii Find baut mi-a fost retinut permisul de conducere la fiola mi-a esit 88 in ... (vezi toată discuția)
Accident masina fara victime, doar daune materiale. mihutr87 mihutr87 Buna ziua, Am avut un accident de masina soldat doar cu pagube materiale (tabla indoita), fara victime sau vatamari corporale,etc. Mentionez ca la momentul ... (vezi toată discuția)