avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor inmormantare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor inmormantare

Buna seara,
Ma confrunt cu urmatoarea situatie:bunicul meu vitreg ,care era pensionar a decedat,iar eu ma ocup de inmormantare si de toate cheltuielile necesare.
As dori sa stiu daca se poate ca bunica sa ma imputerniceasca pe mine sa obtin ajutorul de inmormantare.
Mentionez ca ea nu se poate deplasa sa indeplineasca aceste formalitati.
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2020
Cristina Pandrea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 5 Martie 2020
Da, se poate ca bunica sa va imputerniceasca pe dvs pentru a obtine ajutorul de inmormantare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de deces ContSters167230 ContSters167230 buna ziua! tatal meu a decedat in iulie 2010 si nu era pensionar.el locuia cu bunica mea, pensionara de c.a.p.si cu pensie de veteran de razboi. ea a primit de ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de deces BilliboiB BilliboiB Deces in familie: mama, pensionar de boala gr 2 . Copii, neangajati,fara venituri. De cheltuielile de inmormantare se ocupa bunica, ea insesi pensionara de la ... (vezi toată discuția)
Tata vitreg decedat nicolae.poliana@gmail.com nicolae.poliana@gmail.com Buna seara. Saptamana trecută a decedat tatal meu vitreg (căsătorit cu mama mea legal de 25 ani) , mama mea a murit acum 3 ani iar eu am rămas sa am grija ... (vezi toată discuția)